Liity mukaan alati kasvavaan fantasiayhteisöön

Rekisteröityminen ja käyttäjätunnusten luonti 100% ilmaista. Tunnuksilla voit luoda ja jakaa fantasioita.

Liittyessäsi palveluun sinun tulee hyväksyä palvelun käyttöehdot ja vakuuttaa olevasi yli 18-vuotias.

HUOM! Hinnastot sekä väkivaltaan, alaikäisiin tai eläimiin liittyvät kuvaukset on kielletty!

Säilytämme sähköpostiosoitteesi salaisena
Tämä on julkinen profiilitunnuksesi

Kuvaus max 500 merkkiä
Selaa...
 
 

Mitä Fantasy-X tarjoaa?

Kohtaamisia muiden käyttäjien kanssa, fantasioiden jakamista, uuden löytämistä ja vapaamielisiä seikkailuja...turvallisesti ja luottamuksellisesti. Rekisteröidy Fantasy-X -yhteisön käyttäjäksi jo tänään.

Rekisteröitymällä Fantasy-X -palvelun käyttäjäksi, voit osallistua keskusteluihin muiden käyttäjien kanssa, jakaa omia fantasioita ja lähettää yksityisviestejä muille käyttäjille. Liittymällä palvelun käyttäjäksi olet yhteydessä muihin jäseniin anonyymina. Valitset siis itse keneen olet yhteydessä, kenelle haluat näyttää kuviasi, kenelle paljastat henkilöllisyytesi ja kenet tapaat todellisuudessa.

Rekisteröityminen Fantasy-X -sivustolle on nopeaa ja helppoa, ja teet sen kätevästi täyttämällä oheisen liittymislomakkeen.

Rekisteröityminen ja fantasioiden luominen on 100% ilmaista. Sen sijaan viestittely toisten jäsenien kanssa on maksullinen ominaisuus.

Lomakkeella sinua pyydetään valitsemaan itsellesi nimimerkki. Nimimerkiksi ei kannata valita omaa nimeä, mikäli mielit pysyä palvelussa anonyyminä. Sähköpostiosoitteen tulee olla käyttämäsi sähköpostiosoite, joka ei tule missään vaiheessa näkymään muille käyttäjille. Kuvaukseen itsestä kannattaa kirjoittaa esimerkiksi lyhyehkösti, minkälaiset seksuaalisuuden muodot kiehtovat juuri sinua. Profiilikuvan lataaminen palveluun ei ole pakollista, mutta usein se auttaa herättämään muiden käyttäjien huomion. Voit ladata profiilikuvaksesi esimerkiksi oman kuvasi, josta olet sumentanut tai muokannut pois kohdat, kuten kasvot, joista sinut voi tunnistaa.

Ilmainen työkalu kuvien sumentamiseen › (web)

iPhone Blur Photos ›

Android Point Blur ›

Ethän käytä profiilikuvana muiden yksityishenkilöiden kuvia. Väkivaltaiset, loukkaavat tai rasistiset profiilikuvat ovat kiellettyjä. Kaikkien kuvissa esiintyvien henkilöiden tulee ehdottomasti olla yli 18-vuotiaita.