Sairaalassa

Herään sairaalassa. Hoitajat mumisevat jotain ympärilläni, he huomaavat että olen herännyt ja yksi heistä tulee juttelemaan minulle. Hoitajalla on punaiset hiukset, nuorekkaat ja pehmeät huulet, sekä erittäin muodokas ja naisellinen kroppa.
Hän kertoo olleeni kolarissa ja alkaa kysellä vointiani, mutta pystyn vain keskittymään hänen täydellisiin rintoihinsa. Muut hoitajat lähtevät huoneestä ja käytän tilaisuuden hyväkseni. Tartun häntä rinnoista ja hän kiljaisee. "Mitä ihmettä luulet tekeväsi?"
Soperran jotain epämääräistä kunnes hän yhtäkkiä alkaa hieroa reisiäni, hitaasti ylöspäin siirtyen. En voi enää haluilleni mitään, penikseni tulee sairaalan rääsyistä ulos. Hoitaja menee maahan nelinkontin ja katsoo minua hymyillen. Hän laskee housujaan niin että pakarat tulevat näkyviin. Erektioni vain kovenee ja tarraan häntä hiuksista samalla kun lähden nussimaan häntä. Hänen voihkimisensa kuulostaa taivaalliselta, niin suloiselta ja nuorelta. Tunnen kuinka lähestyn orgasmia, edelleen tukistaen häntä hiuksista alan survomaan kyrpääni hänen suuhunsa, vain muminaa kuuluu kun työnnyn häneen. Laukean ja huomaan kuinka spermat valuvat pitkin hänen suutaan.
Juhis: Mies 19 v. Uusimaa

Fantasiaan liittyvät kuvat

kuva
×

Käyttäjän 'Juhis' lisäämät nettivideot

kuva
kuva
kuva
*Play-ikoni avaa videosivun uudessa välilehdessä.

Lähetä viestiä tämän fantasian kirjoittajalle

Kuvaus max 500 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Voit lisätä halutessasi kuvia viestiin
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän fantasian kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton fantasia ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia fantasioita