Alistuva aisuri

Haaveilet usein kovasta pidemmästä panosta, ja kerrot sen minullekin samalla kun asetat ihanan tussusi naamalleni ja käsket nuolla. Tyydytät siihen itsesi miettien ääneen miltä oikea mies voisi tuntua sisälläsi,tunnen oloni nöyryytetyksi mutta onnelliseksi kun saat räjähtävän orgasmin naamaani vasten. Mutta olet myös aina oikeudenmukainen, ja lypsät minun jököttävän pippelin loppuun saakka ja vähän naurat kun tulen taas niin nopeasti.

Toisinaan annat minun tuntea miltä kova muna voisi tuntua sisällä käyttäen strap on dildoa. Olet rakastava ja hellä mutta kova, sanot minua kullaksesi, ja ihanaksi aisuri homoksesi samalla kun tunkeudut sisääni. Saat samalla itse tyydytyksen ja lypsät minua.

Joskus otamme myös sen aidon oikean ison vieraan kalun mukaan,jotta saat kaipaamasi kovan panon. Huumassa saan ohjata tuon vieraan miehen sisääsi ja katson kuinka nussit kunnolla, hän on sinulle vain kalu, mutta kalu jota rakastat ja haluat saada. Teen aktin aikana mitä haluat minun tekevän. Yleensä haluat minun seuraavan sivusta, toisinaan että nuolen ja hyväilen rintojasi, joskus nuolen klitoristasi samalla kun vieras kalu pumppaa sisälläsi. Onneksi vain harvoin haluat että hyväillen miehen kasseja samalla kun hän nai. Lopuksi yleensä nuolen sinua, silität samalla päätäni ja kehut kuinka hyvä kieli minulla on. Pesen sinut suihkussa ja saan luvallasi tyydyttää itseni vaikka vasten reittäsi, joskus runkkaat minut, jos olet saanut riittävän hyvin munaa, ja olemme molemmat tyytyväisiä.
Jaska77: Mies 43 v. Uusimaa


Käyttäjä ei ole lisännyt kuvia tähän fantasiaan.

Käyttäjä ei ole lisännyt nettivideoita tähän fantasiaan.

Lähetä viestiä tämän fantasian kirjoittajalle

Kuvaus max 500 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Voit lisätä halutessasi kuvia viestiin
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän fantasian kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton fantasia ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia fantasioita