Orgiaunelma

Olen pukeutunut kauneimpaan iltapukuuni, jota viimeksi sain tilaisuuden käyttää tyttäreni häissä. Kaikilla miehillä on frakki tai tumma puku, naisilla samanlaiset liehuvat iltapuvut kuin minullakin. Ja tietysti kaikilla on näyttävät venetsialaistyyliset naamiot. Valot himmenevät nopeasti, punaiset lyhdyt sytytetään.

Minua lähin oleva nainen alkaa ottaa minuun kontaktia. Hän kysyy, olenko dom vai sub. Vastaan jälkimmäisen. Seuraamme liittyy mies. Mies laskee mekkoni olkaimia, hyväilee rintojani. Ympärilläni ihmiset ovat päässeet yhtä lailla vauhtiin. Kaikki suutelevat, hyväilevät, purevat kaikkia. Sekä naisia että miehiä kahlitaan jo seinillä roikkuviin kahleisiin. Annan miehen ja naisen sitoa itseni. He molemmat riisuvat minua vuorotellen, kunnes olen pelkissä sukkanauhoissa ja rintaliiveissä. Minut kahlitaan x-asentoon ja mies tarttuu pitkään nahkaruoskaan. Nainen päätyy raippaan. Nainen alkaa läpsiä minua raipalla hitaasti ja kiusoitellen. Mies läimii ruoskaa käteensä, ja katselee minua, ei vielä osallistu. Tunnen miten jotkut katselevat meitä. Se kiihottaa.

Hetken päästä nainen ja mies ruoskivat minua, välillä kuiskien korvaani riettaita sanoja, puristellen pakaroitani tai hyväillen. Nainen työntää kätensä housuihini ja hymyilee tuntiessaan kosteuteni. Mies laskee alushousuni alas, alkaa kiusata peräaukkoani sormellaan samalla kun nainen työntää sormensa minuun edestäpäin. Alan huokailla nautinnosta. Annan heille molemmille yhtä aikaa, saan elämäni parhaan orgasmin.
orgiaunelma: Nainen 40 v. Keski-Suomi

Fantasiaan liittyvät kuvat

kuva
×
kuva
×
kuva
×

Käyttäjän 'orgiaunelma' lisäämät nettivideot

kuva
*Play-ikoni avaa videosivun uudessa välilehdessä.

Lähetä viestiä tämän fantasian kirjoittajalle

Kuvaus max 500 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Voit lisätä halutessasi kuvia viestiin
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän fantasian kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton fantasia ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia fantasioita