Dominoiva nainen

Olen pukeutunut parhaimpiini, ja niin siveästi kuin olen kyennyt. Kävelen rivakkain askelin miehen luokse, työnnän häntä niin rajusti että hän kaatuu polvilleen. Pakotan hänet pysymään siinä. Kerron hänelle ettei hän ole minkään arvoinen ja hän kuuluu tänään minulle. Hän nyökkää palvovasti.
Käsken häntä riisuutumaan. Mies alkaa riisuutua hitaasti. Katson häntä häpeilemättä ja kiirehtimättä. En anna ilmeenikään värähtää, vaikka tunnen lämpimän tunteen jalkovälissäni. Mies katsoo minua ihaillen. Annan hänelle ruoskaa. Hän saa oikeuden katsoa minuun vasta kun minä päätän.
Painan miehen kasvot mattoon, tunnen hallinnan kiihkon koko ruumiissani. Se ottaa minut valtaansa, saa jalkovälin kihelmöimään. Jaksan odottaa. Huomaan miehen kovettuneen peniksen, jota hän yrittää vaivihkaa koskea. Estän sen tiukasti tarkasti tähdätyllä ruoskaniskulla.

Sidon miehen kädet ja annan opetukseksi vielä muutaman ruoskaniskun. Lopulta kuitenkin annan hänen katsoa. Riisun siveän paitani ja paljastan sen alla olevan korsetin, joka tuo rintani esiin. Mies katsoo minua palvoen. Alan kiusata häntä, masturboida hänen edessään. En vieläkään anna koskea, estän yritykset hyvin tähdätyillä ruoskaniskuilla. Laskeudun miehen päälle, puren häntä, upotan kynnet hänen rintakehäänsä ja panen kuten tahdon. En anna hänen tulla vaan vetäydyn kiusaten irti heti kun hän meinaa tulla sisälleni. Hallitsen häntä täydellisesti.
valtiatar: Nainen 23 v. Uusimaa

Fantasiaan liittyvät kuvat

kuva
×
kuva
×
kuva
×

Käyttäjän 'valtiatar' lisäämät nettivideot

kuva
kuva
*Play-ikoni avaa videosivun uudessa välilehdessä.

Lähetä viestiä tämän fantasian kirjoittajalle

Kuvaus max 500 merkkiä. HTML-tagit eivät ole sallittuja.
Voit lisätä halutessasi kuvia viestiin
Selaa…
Selaa…
Selaa…
Jos haluat vastata tämän fantasian kirjoittajalle, niin luo palvelun tunnukset, kirjaudu sisään ja hanki vastausoikeus.


Ilmianna asiaton fantasia ›
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ilmiantaa asiattomia fantasioita